Галерия Арт Фея

За нас

Няколко думи за галерия „Арт Фея“

„Ти, пътниче, спри за миг

и пийни глътка студена водица…“

Както надпис на стара чешма напомня на уморения пътник да поспре, и на мен ми се иска да кажа: „Ти, пътниче, спри за миг и пийни глътка, за да утолиш жаждата на душата си!“

Има един адрес в тихия софийски квартал Изток, който може да приюти жадни пътници. Зад неговата порта се крие извор, от който блика любов към изкуството, духовна чистота и свежест. А нямат ли нужда уморените ни души и тела от този забравен миг на покой, на съзерцание и на себепознание? Защото, само в огледалото на изкуството, ние виждаме истинския си образ, намираме своята изгубена същност, разпиляна на части от материалния свят.

В галерия „Арт Фея“  картините и авторите ни приласкават и ни прощават всички заблуди. Защото и това е още едно качество на истинското изкуство – да ни прощава и да ни пречиства.

Екипът на „Арт Фея“ е готов да приеме всеки – и колекционер, и начинаещ в света на изкуството. С блага дума и ненатрапчив съвет, те ще Ви помогнат скъпи посетители, да намерите своята картина, своя художник, за да се огледате в него и всъщност да откриете себе си.

 

Яна Орлинова

Изкуствовед

 

Галерия Арт Фея  

Контакти: 

гр. София, кв. Изток, ул. Тодор Стоянов №30

Тел.: +359 878 93 03 03
E-mail: artfeiagallery@gmail.com